Покана за участие в международния форум за отбранителни технологии и сигурност ISDEF 2021 в Тел Авив

ISDEF-logo

Между 9 и 11 ноември 2021 година в град Тел Авив, Израел  ще се проведе международен форум за отбранителни технологии и сигурност ISDEF 2021 (https://www.tlv2021.isdefexpo.com).

Форумът се провежда на всеки две години, настоящото издание ще бъде 11то,  като на последния форум през 2019 година събитието е било посетено от 15000 гости, 100 делегации и 250 фирми изложителки – компании специализирани в най-новото оборудване и технологии за отбрана, HLS, защита от мега събития, киберсигурност, разузнаване и борба с тероризма, предлагайки уникална платформа за напреднали технологии за осигуряване на обществена безопасност. Портфолиото на изложението е описано на уебсайта по-горе.

       Основната тема на тазгодишното изложение ще бъде управлението на кризи в сферата  на кибер пространството, сигурността, COVID-19 и други. 

       В случай на интерес от Ваша страна БИТПП заедно със Службата по Търговско-Икономическите Въпроси – СТИВ в Тел Авив е готова да окаже организационно и логистично съдействие за посещение на ISDEF 2021.